Design

Igényeid felmérését követően a Stilldesign kreatív szakemberei segítenek abban, hogy vállalkozásod kiadványai, katalógusai, brossúrái a figyelem központjává váljanak és elvarázsoljanak minden érdeklődőt, majd miután elolvasták, meg is őrizzék azokat. Elődleges szempontunk tervezéskor az átlátható, letisztult kialakítás, a megtervezett céges arculati elemek megfelelő megjelenítése, a helyes nyelvtani tördelés, a szépen kialakított hasábok, és az olvasható tartalom.

kapcsolat kapcsolat

Logó & arculattervezés

Logó & arculattervezés

A logó és arculat a márkaépítés fontos alapköve, így az arculattervezés elengedhetetlen eszköz vállalkozásod kommunikációjában. A felhasználók első benyomásukat a vizuális élményeik alapján alakítják ki, ezért létfontosságú, hogy a vállalkozásod arculata a weboldaltól a névjegykártyáig megfelelően adja át céged üzenetét, filozófiáját, értékeit.

kapcsolat kapcsolat

Print

Print

Grafikusaink egyik kedvence minden, ami print: céges katalógusok, termékbemutató brossúrák, könyvek tördelése, borító tervezés, szórólap és plakát. A kreatív tervezéstől a nyomdai előkészületekig végigkísérünk, keress minket bizalommal!

kapcsolat kapcsolat

UX optimalizáció (user experience)

UX optimalizáció (user experience)

Megtisztítunk és megvédünk minden felesleges elemtől és az átláthatatlan struktúráktól, hiszen ebben az esetben a végső felhasználói élményre fókuszálunk. Olyan webes termékek létrehozásra törekszünk, amelyet szeretni fognak a felhasználók. Kerülj előnybe versenytársaiddal szemben!

kapcsolat kapcsolat

GUI / UI design (user interface design)

GUI / UI design (user interface design)

A letisztult design és az átlátható rendszer hatalmas versenyelőnyt jelent a piacon. Az interface design nem csupán grafika: teljes körű egymásra épülő egészét alkotja a felhasználóbarát kialakításnak, ergonómiának és az előírt szabványoknak, így hatékonyság szempontjából nélkülözhetetlen.

kapcsolat kapcsolat

Kérdezz tőlünk,
vagy kérj ajánlatot!

Ha azonnali kérdésed van,
hívj minket bátran a +36 70 326 21 76-os számon!
max. 1000 karakter, ha hosszabb leírást szeretnél küldeni, kérjük töltsd fel csatolmányként

Csatolmány feltöltés

Maximális fájlméret: 10MB