Webfejlesztés

Legyen szó egyedi weboldal készítésről, portálfejlesztésről, vagy webáruházról, mi minden esetben modern, reszponzív és felhasználóbarát megoldást tervezünk.

kapcsolat kapcsolat

Weboldal készítés

Az, hogy vállalkozásodnak legyen weboldala, nem kérdés. Hogy ez az oldal milyen szempontoknak feleljen meg, az már sokkal több kérdést vet fel.  Ha weboldal készítés megrendelése előtt állsz, érdemes egy kicsit tájékozódni arról, hogy mi az, amit a sikeres cégek használnak, mik azok a funkciók, amik ma már szinte elengedhetetlenek, és hogy milyen szempontoknak kell figyelembe venned a saját üzletágadban! Ha már a sokadik weboldalad megrendelésénél tartasz, akkor valószínűleg erre nincs szükséged, viszont ha még csak most kóstolsz bele az online világba, akkor mindenképpen javasoljuk, hogy kérj egy ingyenes konzultációt, ahol kötöttségek nélkül átbeszéljük, hogy mit jelent valójában a reszponzívitás, mire jó a Google Analytics, vagy a konverzióoptimalizálás, melyek a legfontosabb webergonómia szempontok, milyen struktúrát és stílust érdemes választanod, hogy szívesen látogassák az oldalad, és mit kell tenned, miután használatba vetted azt!

kapcsolat kapcsolat

portal-fejlesztes

Portál fejlesztés

Ha hosszú és kemény útra indulsz a webes világban egy komplex rendszerrel, akkor a legfontosabb a profi előkészület és a folyamatos támogatás. Végig ott leszünk Veled az úton és az út előtt. Ránk számíthatsz! Az online vállalkozások korában felkészültnek kell lenned arra, hogy a hagyományos B2B és B2C folyamatok immár a neten zajlanak le. Így az esetek többségében nem elég egy egyszerű weboldal a felhasználók gördülékeny kiszolgálására, hanem komplex portálfejlesztésre lesz szükséged. Mi a Stilldesign-nál a legjobban bevált, naprakész technológiákkal dolgozunk, hogy ezek az összetett webes rendszerek tökéletesen támogassák a megrendelő üzleti folyamatait!

kapcsolat kapcsolat

E-commerce weboldal, webáruház

E-commerce weboldal, webáruház

Webáruház? Online értékesítés? Segítünk vállalkozásodnak, hogy megnyíljon az online piac! Egyszerű webáruházak, multi-seller (ún. több kereskedős) és egyedi webshopok kivitelezésében is nagy tapasztalattal rendelkezünk.  De online foglalási rendszerek fejlesztésében és konfigurálásában, valamint vállalatirányítási rendszerrel történő integráció szüksége esetén is állunk rendelkezésedre. Számunkra a legfőbb szempont, hogy a létrehozott felület egyszerű, felhasználóbarát módon legyen kezelhető a vásárló és a kereskedő részére egyaránt, valamint, hogy hatékony működéssel és letisztult designnal segítsük értékesítésedet.

kapcsolat kapcsolat

Vállalati CRM és bank office

Vállalati CRM és bank office

Vállalati szoftverfejlesztésre van szükséged? Keress meg minket egy ingyenes konzultációra, hogy bemutathassuk fejlesztőink széles körű tapasztalatait ezen a téren! Szoftveres folyamattámogatás, lean szemléletű optimalizálás, CRM fejlesztés és integráció más rendszerekkel – hogy csak a jéghegy csúcsát érintsük. A vállalati menedzsment rendszerek az adott üzletágtól függően nagyon eltérő igényekkel jelennek meg, így minden esetben érdemes alaposan átbeszélni a vállalat folyamatait és igényeit. Ehhez elengedhetetlen az általunk kínált rendszertervezés és specifikációírás, amely biztos alapot jelent egy ilyen összetett fejlesztés során. Egy ügyfélmenedzsment rendszer (CRM) segítségével képes leszel egyre több elégedett ügyfelet szerezni. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy aki egyszer bevezette a használatát, az már soha többet nem mondana le róla.

kapcsolat kapcsolat

Egyedi webes megoldások

Egyedi webes megoldások

Egyedi webfejlesztési megoldások? Személyre szabott online folyamatok? Keress minket bátran extrémebbnél extrémebb igényekkel, imádjuk a kihívásokat! Az egyedi webfejlesztés elsősorban nem attól egyedi, hogy minden betűt a kódban egyedileg írunk meg, hanem attól, hogy minden megoldást, minden folyamatot egyedileg a te vállalkozásodra, a te online folyamataidra tervezünk, optimalizálunk. Így pontosan azt kapod, amire szükséged van, mindenféle kompromisszumok nélkül. Sokszor egy előre elkészített ún. dobozos megoldás is megadja egy vállalkozás számára, amire szüksége van. De nagyon sokszor egy ilyen megoldás csak terhet jelent, folytonos kényszerű alkalmazkodást. Ha úgy érzed, a te vállalkozásod több szempontból is más, mint a többi, akkor érdemes leülnöd beszélgetni velünk egy egyedi fejlesztés lehetőségeiről!

kapcsolat kapcsolat

Kérdezz tőlünk,
vagy kérj ajánlatot!

Ha azonnali kérdésed van,
hívj minket bátran a +36 70 326 21 76-os számon!
max. 1000 karakter, ha hosszabb leírást szeretnél küldeni, kérjük töltsd fel csatolmányként

Csatolmány feltöltés

Maximális fájlméret: 10MB