Rendszerterv & specifikáció

Szakértő rendszertervező csapatunk több mint 15 éves tapasztalata biztosítja az alapos és átgondolt specifikációt, amely minden komplex szoftverfejlesztési projekt alapját képezi.
Részletes funkcionális és technikai rendszertervet készítünk a fejlesztés megkezdése előtt.

kapcsolat kapcsolat

rendszerterv-es-specifikacio-ikon

Rendszerterv és specifikáció

Sok ügyfélben felmerül a kérdés, hogy miért szükséges a rendszerterv és a specifikációírási munkaszakasz egy összetett webfejlesztési projektnél, illetve, hogy kihagyható-e ez a munkafolyamat, hogy ezáltal lerövidítsük a vállalási határidőt, illetve csökkentsük a költségeket.

Iparági statisztikák szerint a web- és szoftverfejlesztési projektek 84%-a a megfelelő tervezés hiánya miatt nem, vagy nem időben, illetve nem megfelelő minőségben valósul meg. Mint ahogy egy ház építésének, egy komplex webfejlesztésnek sem lehet neki látni a szükséges tervek nélkül.

Szakértő rendszertervező csapatunk több mint 15 éves tapasztalata biztosítja az alapos és átgondolt fejlesztési specifikáció elkészítését, amely minden komplex szoftverfejlesztési projekt alapját képezi.

Részletes funkcionális és technikai rendszertervet készítünk a fejlesztés megkezdése előtt az alábbi folyamatok szerint:

  • A rendszerigények és követelmények (üzleti és technológiai) egyeztetése és definiálása
  • A rendszerfolyamatok teljes körű megtervezése lépésről-lépésre
  • Jogosultsági szintek meghatározása
  • Az összes rendszer funkció megtervezése és leírása
  • A backend (admin felület) szerkezetének megtervezése, funkciók leírása
  • Tanácsadás a funkcionális és technológiai megvalósításhoz 4-6 közös online workshop keretében, best practice bemutatása az egyes részeknél
  • A rendszer teljes körű funkcionális specifikációjának dokumentációja

A rendszerterv és specifikáció készítés önálló szolgáltatásként is igénybe vehető. Ha van egy ötleted, amit szeretnél megvalósítani, esetleg partnereket, befektetőket keresel hozzá, egy specifikáció birtokában bármelyik webfejlesztő cégtől pontos árat és határidőt fogsz kapni a fejlesztésre, melynek birtokában elkészítheted üzleti tervedet.

Ha felkeltettük érdeklődésed és további információra lenne szükséged, keress minket bizalommal!

kapcsolat kapcsolat

Kérdezz tőlünk,
vagy kérj ajánlatot!

Ha azonnali kérdésed van,
hívj minket bátran a +36 70 326 21 76-os számon!
max. 1000 karakter, ha hosszabb leírást szeretnél küldeni, kérjük töltsd fel csatolmányként

Csatolmány feltöltés

Maximális fájlméret: 10MB